Allround grafisch ontwerp van print en online uitingen

Jouw marketing- of communicatieopdracht uit laten voeren naar een krachtig ontwerp? Zoek niet verder. Ik ben Christa Dieden, een creatieve grafisch vormgever met meer dan 20 jaar ervaring, veelal werkzaam in industrie-, bouw- en vastgoedsector.

Met een vlotte vertaling van jouw ideeën naar een doeltreffend ontwerp, sta ik klaar om jouw bedrijf naar succes te leiden. Zonder ingewikkelde procedures of tussenstappen. Samen maken we jouw visie werkelijkheid. Snel en effectief.

office-image-more-about
Meer over Christa

Mijn passie ligt in creatie. Maar óók in ondernemen. Ik run sinds 2009 mijn eigen bureau en weet wat mijn opdrachtgevers verder brengt. Onderscheidend en effectief design, maar óók strak en efficiënt projectmanagement. Korte lijnen, heldere afspraken, onbetwistbare deadlines. Pragmatisch en accuraat.

De focus ligt op het resultaat. Het eindproduct, maar ook een vlot en prettig proces dat daartoe leidt. Geen moeilijke procedures, geen gedoe. Laten we aanpakken! 

Lees meer
Wat klanten zeggen
Jarenlange ervaring in de vastgoedsector

Het is zeer fijn samenwerken met Christa. Ze heeft jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Zo weet ze precies wat mijn opdrachtgevers en klanten graag willen zien, en hoe je dit het beste verbeeld en verwoord. Ze is inhoudelijk, denkt mee en is uiteraard erg creatief. Wanneer er een last-minute klus is kan zij altijd snel schakelen.

STUDIO ESTATE - ZOETERWOUDE
Christa denkt mee, werkt snel en secuur

Al een aantal jaren verzorgt Christa Design de opmaak van commerciële uitingen voor Kalliste en haar woningbouwprojecten. Christa denkt met ons mee, werkt snel en secuur en is altijd goed bereikbaar of laat ons vooraf weten wanneer zij niet beschikbaar is. Wij zijn erg tevreden over haar!

KALLISTE WONINGBOUWBOUWONTWIKKELING
Ondersteunend en adviserend

Onze huisstijl kon wel een opfrisbeurt gebruiken en Christa speelde perfect in op onze behoefte. Niet alleen een strak en robuust logo, ook ondersteunde en adviseerde ze in de uitwerking van de huisstijl. Christa is professioneel, punctueel en weet precies waar ze over praat: advies en middelen waar je echt iets aan hebt en die je direct toe kan passen.

HKM Magazijninrichter
Vakkundig en snel

Creatief, to the point, vakkundig en snel. Wie werkt daar nou niet graag mee samen? Als marketingadviseur voor bouw en vastgoedsector heb ik regelmatig behoefte aan grafisch advies en vormgeving. Samen sparren en aan de slag. Het resultaat is een frisse uitwerking die raakt.

Angelique Simons, Simergie
Waarmee kan ik je helpen?

Zullen we samen aanpakken om je bedrijf succesvol te maken? Laat dan je gegevens achter voor meer informatie. Ik reageer binnen één dag!

office-image