Ontwikkel de branding voor nieuwbouwproject in Wanroij

Ieder nieuwbouwproject is uniek. Om de juiste doelgroep aan te trekken bedenken we hiervoor een passende identiteit. Zodat het aansluit op de belevingswereld van de doelgroep die zich er toe aangetrokken voelt. Voor het Korenveld in Wanroij bedacht ik de naam en ontwikkelde de identiteit van het project. Uitgewerkt in o.a. logo met huisstijl, beeldtaal en website.

Wat er precies gebouwd gaat worden gaan geïnteresseerden zelf mee over nadenken. Zodat er een nieuwe buurt ontstaat waar behoefte aan is in het dorp. De website wordt dan ook ingezet als volwaardig marketingtool om woonwensen te kunnen inventariseren. Samen met fysieke bijeenkomsten worden alle ideeën uitgewerkt naar een passend aanbod waar iedereen blij van wordt.

In Wanroij, op de voormalige locatie van een mengvoederfabriek, ontstaat een nieuwe woonbuurt. Verdeeld in verschillende fases zullen de komende jaren nieuwe duurzame woningen verschijnen. In combinatie met enkele bijzondere -al aanwezige gebouwen- ontstaat een sfeervolle nieuwe plek om te wonen en te leven. Bij de naam van het project ‘Korenveld’ komt de historie van de plek samen met de beleving van het plan.

Het beeldmerk is een ode aan het logo element van de voormalige fabriek, een geschenk van het dorp. In ingetogen landelijke kleuren. Sfeervol en fris om een eigen identiteit te vormen. 

hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
Wat klanten zeggen
Jarenlange ervaring in de vastgoedsector

Het is zeer fijn samenwerken met Christa. Ze heeft jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Zo weet ze precies wat mijn opdrachtgevers en klanten graag willen zien, en hoe je dit het beste verbeeld en verwoord. Ze is inhoudelijk, denkt mee en is uiteraard erg creatief. Wanneer er een last-minute klus is kan zij altijd snel schakelen.

STUDIO ESTATE - ZOETERWOUDE
Christa denkt mee, werkt snel en secuur

Al een aantal jaren verzorgt Christa Design de opmaak van commerciële uitingen voor Kalliste en haar woningbouwprojecten. Christa denkt met ons mee, werkt snel en secuur en is altijd goed bereikbaar of laat ons vooraf weten wanneer zij niet beschikbaar is. Wij zijn erg tevreden over haar!

KALLISTE WONINGBOUWBOUWONTWIKKELING
Ondersteunend en adviserend

Onze huisstijl kon wel een opfrisbeurt gebruiken en Christa speelde perfect in op onze behoefte. Niet alleen een strak en robuust logo, ook ondersteunde en adviseerde ze in de uitwerking van de huisstijl. Christa is professioneel, punctueel en weet precies waar ze over praat: advies en middelen waar je echt iets aan hebt en die je direct toe kan passen.

HKM Magazijninrichter
Vakkundig en snel

Creatief, to the point, vakkundig en snel. Wie werkt daar nou niet graag mee samen? Als marketingadviseur voor bouw en vastgoedsector heb ik regelmatig behoefte aan grafisch advies en vormgeving. Samen sparren en aan de slag. Het resultaat is een frisse uitwerking die raakt.

Angelique Simons, Simergie
Waarmee kan ik je helpen?

Zullen we samen aanpakken om je bedrijf succesvol te maken? Laat dan je gegevens achter voor meer informatie. Ik reageer binnen één dag!

office-image