Kun je structuur brengen in al onze retail-uitingen?

Altijd lekker onderweg. Dat is de missie van OK.

Het OK-netwerk van tankstations groeit snel in Nederland. De moderne stations zijn uitdagende ontwerpen, met oog voor onze klanten. Hier geniet je van heerlijke koffie en verse broodjes. Voor het OK Café concept ontwierpen Christa samen met collega ontwerper Koen alle retail-uitingen. Samen zorgden we voor standaardisering van uitingen zodat deze gemakkelijk zijn uit te rollen naar nieuwe stations.

Van instore signing, gevelreclame en actiematige uitingen tot corporate branding en verpakkingen. Het retailhuisstijlhandboek zorgt ervoor dat de uitstraling consistent en herkenbaar blijft.

hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
hkm-details-img
Wat klanten zeggen
Jarenlange ervaring in de vastgoedsector

Het is zeer fijn samenwerken met Christa. Ze heeft jarenlange ervaring in de vastgoedsector. Zo weet ze precies wat mijn opdrachtgevers en klanten graag willen zien, en hoe je dit het beste verbeeld en verwoord. Ze is inhoudelijk, denkt mee en is uiteraard erg creatief. Wanneer er een last-minute klus is kan zij altijd snel schakelen.

STUDIO ESTATE - ZOETERWOUDE
Christa denkt mee, werkt snel en secuur

Al een aantal jaren verzorgt Christa Design de opmaak van commerciële uitingen voor Kalliste en haar woningbouwprojecten. Christa denkt met ons mee, werkt snel en secuur en is altijd goed bereikbaar of laat ons vooraf weten wanneer zij niet beschikbaar is. Wij zijn erg tevreden over haar!

KALLISTE WONINGBOUWBOUWONTWIKKELING
Ondersteunend en adviserend

Onze huisstijl kon wel een opfrisbeurt gebruiken en Christa speelde perfect in op onze behoefte. Niet alleen een strak en robuust logo, ook ondersteunde en adviseerde ze in de uitwerking van de huisstijl. Christa is professioneel, punctueel en weet precies waar ze over praat: advies en middelen waar je echt iets aan hebt en die je direct toe kan passen.

HKM Magazijninrichter
Vakkundig en snel

Creatief, to the point, vakkundig en snel. Wie werkt daar nou niet graag mee samen? Als marketingadviseur voor bouw en vastgoedsector heb ik regelmatig behoefte aan grafisch advies en vormgeving. Samen sparren en aan de slag. Het resultaat is een frisse uitwerking die raakt.

Angelique Simons, Simergie
Waarmee kan ik je helpen?

Zullen we samen aanpakken om je bedrijf succesvol te maken? Laat dan je gegevens achter voor meer informatie. Ik reageer binnen één dag!

office-image