Jouw aanbod succesvol vermarkten

Grafische vormgeving die werkt

“Ja, ik wil mooie, bijzondere ontwerpen maken als grafisch ontwerper. Natuurlijk. Maar eerst en vooral wil ik dingen maken die werken. Uitingen die je bedrijf verder brengt. Zonder nodeloos ingewikkelde toestanden.

Al jarenlang werk ik als vormgever voor voornamelijk industrie-, bouw- en vastgoedsector. Ik ken de cultuur, weet waar je behoefte aan hebt. Aan duidelijkheid en transparantie. Aan snel kunnen handelen.

office-image

Mijn missie? Maak vormgeving makkelijk

Daarom hou ik het proces graag eenvoudig zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Indien nodig schakel ik de juiste professionals in om het project tot een succes te maken. Dat werkt persoonlijk, doeltreffend en houdt het project betaalbaar!

Vertel mij meer
office-image

Geschoolde creatieveling

Na mijn opleiding Reclame & Presentatie aan de MTS St. Lucas in Boxtel heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan als DTP’er en grafisch vormgever. In 2009 ben ik mijn eigen ontwerpbureau gestart; Christa Design.

Omdat het vak, de markt en klanten voortdurend veranderen, school ik mij regelmatig bij. Zo volgde ik vakgerelateerde cursussen heb ik de HBO-opleiding Multimedia Design met succes afgerond. Bekijk hier mijn volledige CV.

Zullen we eens kennismaken? Leuk!

office-image